Fietsen & accessoires

Ons aanbod

Fietsen & accessoires die je kan vinden bij B-Cycle

Met onze vakkennis en ervaring geven wij u graag raad bij de zoektocht naar de perfecte fiets. We zoeken samen met u welk materiaal het beste bij u noden past.

Koersfietsen

Voor wie van snel fietsen houdt, is de koersfiets de ideale fiets. Of u nu een hobbywielrenner bent die enkel op zondag gaat rijden of u neemt deel aan wielerwedstrijden, B-Cycle helpt u verder met de perfecte koersfiets.
Lees meer

Stadsfietsen

Met een stadsfiets fietst u gezwind naar de winkel of maakt u een leuk fietstochtje langs het water, u brengt er u kinderen mee naar school of fietst er zelf mee naar uw werk. Kortom bij B-Cycle helpen we u graag met de perfecte fiets voor dagelijks gebruik. B-Cycle biedt een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve stadsfietsen aan de beste prijzen.
Lees meer

Retrofietsen

Retro is helemaal in! Ook in de fietsenwereld. Daarom bieden wij u bij B-Cycle in Westerlo een mooi aanbod retrofietsen aan van het Belgische merk Achielle.
Lees meer

Elektrische Fietsen

U wilt met gemak naar het werk fietsen? Of al fluitend die steile helling op? Met de Elektrische fietsenvan bij B-Cycle lijkt het alsof u zweeft. U kunt moeiteloos elke afstand aan.
Lees meer

Mountainbikes

B-Cycle is uw dealer van de beste mountainbikes ter wereld. U bedwingt er flauwe/steile hellingen & heftig afdeling mee. B-Cycle geeft u een ruime keuze aan mountainbikes zodat u de juiste keuze maakt en zonder zorgen op avontuur kan.
Lees meer

Kinderfietsen

Van hun eerste fietsje met hulpwieltjes tot de stadsfiets of mountainbike waarmee ze naar school kunnen of ravotten in de buurt. B-Cycle helpt u de juiste kinderfiets uit te zoeken voor elke leeftijd en elke voorkeur. Met onze vakkennis en ervaring geven wij u graag raad bij de zoektocht naar het perfecte fietsje voor uw kind.
Lees meer

Accessoires

Accessoires horen bij een fiets. Sommige zijn verplicht en een echte nood om uw veiligheid te garanderen. Andere accessoires zijn gewoon leuk om te hebben.
Lees meer

Heb je interesse in onze fietsen?

Maak een afspraak of kom langs in onze winkel.

B-Cycle

Bergveld 50
2260 Westerlo
(Zoerle-Parwijs)
Tel014 73 98 66

Openingsuren

  • Zondag & maandag: gesloten
  • Dinsdag, woensdag & vrijdag: 10h00-12h00 & 13h00-18h00
  • Donderdag: enkel op afspraak
  • Zaterdag: 10h00-16h00